skip to Main Content

Κέρκυρα – Πολυτελής διαμονή μόνο για ενήλικες: MarBella Nido Suite Hotel & Villas – 70 σουίτες ή βίλες με private πισίνες & spa

Η Κέρκυρα είναι ένας παράδεισος στο Ιόνιο. Ένα νησί όνειρο, στο όνομα του οποίου έχουν τραγουδήσει τραγουδιστές και έχουν γράψει ποιητές. Σε όποιο τμήμα του νησιού κι αν βρεθείς θα περάσεις μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής σου. Αν έχεις σκοπό όμως αυτό το καλοκαίρι να ταξιδέψεις στην Κέρκυρα τότε εμείς σου προτείνουμε να επισκεφθείς το νοτιοανατολικό άκρο του νησιού και τον Άγιο Ιωάννη Περιστερών. Γιατί; Γιατί εκεί  σε περιμένει μία ονειρεμένη παραλία, τιμημένη με την Γαλάζια Σημαία.

Τι καλύτερο από μία παραλία με ρηχά νερά, καθαρό βότσαλο και σκούρα άμμο… Ιδανική ακόμη και για θαλάσσια σπορ και για ατέλειωτες ώρες σκι, αφού σε ένα μέρος της φιλοξενεί και πολλά κέντρα θαλάσσιων αθλημάτων. Τώρα αν σε όλα αυτά προσθέσετε και λίγη πολυτέλεια με τη διαμονή σας σε ένα πεντάστερο, πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο ξενοδοχείο, τότε νομίζω ότι έχουμε δημιουργήσει το ιδανικό σκηνικό διακοπών.

Το μοναδικό MarBella Nido Suite Hotel & Villas είναι ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Διαθέτει 70 σουίτες και βίλες κερκυραϊκής ομορφιάς και αποτελεί τη δεύτερη ιδιοκτησία του ομίλου MarBella.

Τα δύο εστιατόρια, το pool bar και το spa συμπληρώνουν την πολυτελή του εικόνα.

Φανταστείτε τώρα να χαλαρώνετε στην πολυτελή βίλα σας με την ιδιωτική πισίνα σας, να απολαμβάνετε μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας, να «σβήνετε» τη δίψα σας στο μπαρ της πισίνας, να δοκιμάζετε νέες γεύσεις στο εστιατόριο και να χαλαρώνετε σε ένα από τα τα καλύτερα ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες στην Ελλάδα. Οι απόλυτες διακοπές στο νησί της Κέρκυρας.

Website: www.marbellanido.gr
Facebook: @MarBellaNido
Instagram: @marbellanidosuitehotel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top