skip to Main Content

Ελένη Στασινοπούλου: Η travel blogger «αποβιβάζεται» στα ομορφότερα ξενοδοχεία της Ελλάδας

Λατρεύει τα ταξίδια, λατρεύει να γράφει για όσα συναντάει σε αυτά, αλλά και όσα αγαπάει στη ζωή. Στα ταξίδια της πάντα θα βρει ένα σικ ξενοδοχείο για τη διαμονή της και φυσικά δεν θα παραλείψει να κάνει τις ανάλογες αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram. Ένα υπέροχο πρωινό, ένα μπαλκόνι με θέα, μία ξεχωριστή λεπτομέρεια του lobby, υψηλές υπηρεσίες ή ένα υπέροχο γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Η Ελένη Στασινοπούλου ως φανατική hotel lover φροντίζει να μας ταξιδεύει σε προορισμούς μαγικούς με τον φωτογραφικό της φακό, αλλά κι όσα γράφει στο blog της, το TheHotelTrotter.com και να μας παρουσιάζει όμορφες στιγμές από τη ζωή στο ξενοδοχείο.

Το project αυτό ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια περίπου και ήρθε για να προστεθεί στην μέχρι τώρα πορεία της στον χώρο των περιοδικών. Εδώ και πάνω από 20 χρόνια είναι δημοσιογράφος έχοντας συνεργαστεί με διάσημους τίτλους όπως Madame Figaro και In Style. Αφού εργάστηκε ως Style Editor για την ελληνική έκδοση του In Style την περίοδο 2003 – 2011, συμμετείχε ενεργά στα πρώτα βήματα της digital δημοσιογραφίας στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα έχει τη θέση της Editor in Chief στα MissBloom.gr και MadameFigaro.gr του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων.

Εκτός από τα ταξίδια και τη μόδα, δίνει και τα δικά της style and beauty tips. Από τα social media, ξεχωρίζει το instagram όπου την βρίσκουμε ως @Elenista. Την βρίσκουμε όμως και στο @thehoteltrotter, που είναι αποκλειστικά φτιαγμένο για τις εμπειρίες από τη διαμονή της στα σούπερ ξενδοχεία.

Κάντε μια επίσκεψη στα προφίλ της… αξίζει!

TheHotelTrotter.com / Instagram – @Elenista – @thehoteltrotter 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top