skip to Main Content

ΙΟΝ χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και με λίγες θερμίδες: Η γλυκιά στέβια κάνει το θαύμα της μαζί με τραγανά φουντούκια ή αμύγδαλα (ΦΩΤΟ)

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή πλημμυρίζουν τα γυμναστήρια αφού όλοι σιγά-σιγά αποφασίζουμε να μπούμε σ’ ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής έτσι ώστε να μπορέσουμε να υποδεχτούμε την άνοιξη και το καλοκαίρι με όσο το δυνατόν λιγότερα κιλά. Ο αγώνας για την απώλεια κιλών δεν είναι ποτέ εύκολος ειδικά όταν έχουμε διατροφικές συνήθειες που δεν μπορούμε να τις βγάλουμε από τη ζωή μας.

Η σοκολάτα είναι αναμφισβήτητα μια από αυτές τις μικρές απολαύσεις της ζωής μας που δύσκολα αποφασίζουμε να στερηθούμε.

Τα τελευταία χρόνια ευτυχώς για όλους μας μπήκε στη ζωή μας η στέβια και τα ράφια στα super market γέμισαν με προϊόντα που έχουν λιγότερες θερμίδες και είναι συμβατά με τη προσεγμένη διατροφή που επιλέγουμε να ακολουθήσουμε προκειμένου να μας βρει το καλοκαίρι με λιγότερα κιλά.

Μαζί λοιπόν με τη στέβια μπήκε στην ζωή μας και η εξαιρετική σειρά της ΙΟΝ «χωρίς προσθήκη ζάχαρης» (no added sugar) που περιλαμβάνει εύγευστες, απολαυστικές σοκολάτες για όλους εμάς που θέλουμε να απολαμβάνουμε χωρίς ενοχές το αγαπημένο μας γλυκό.

Αυτά είναι τα καλά νέα, τα ακόμα καλύτερα όμως είναι ότι η συγκεκριμένη σειρά μεγάλωσε και άλλο προσθέτοντας στην οικογένειά της ένα ακόμα μέλος, τη σοκολάτα γάλακτος ION στέβια με φουντούκια.

Ο συνδυασμός του τραγανού και θρεπτικού φουντουκιού με την σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ χωρίς ζάχαρη αλλά με στέβια, είναι κάτι παραπάνω από υπέροχος. Άλλωστε όλοι ξέρουμε πόσο νόστιμο και τραγανό είναι το φουντούκι. Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι το γεγονός ότι θεωρείται από τους ξηρούς καρπούς με την μεγαλύτερη θρεπτική αξία. Η κατανάλωση φουντουκιών οδηγεί στη μείωση της κακής χοληστερόλης ενώ είναι γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Τα φουντούκια περιέχουν φυλλικό οξύ και βιταμίνη Ε ενώ βοηθούν στην υγεία της καρδιάς και μας δίνουν ενέργεια.

 

Το γεγονός ότι αυτός ο πολύτιμος ξηρός καρπός συνδυάζεται με μια αγαπημένη σοκολάτα που έχει γράψει τη δική της ιστορία, χωρίς να μας επιβαρύνει με πολλές θερμίδες είναι τουλάχιστον ανακουφιστικό για τους λάτρεις της σοκολάτας.

Αρκεί να αναλογιστεί κάποιος ότι η ζάχαρη περιέχει υδατάνθρακες και μας φορτώνει με 4 θερμίδες ανά γραμμάριο σε αντίθεση με τη στέβια που δεν περιέχει κανενός είδους θερμιδογόνο συστατικό, επομένως μόνο «γλιτώνουμε» θερμίδες.

Ένας ακόμα λόγος που κάνει την συγκεκριμένη σοκολάτα να ξεχωρίζει είναι οι καρποί κακάο που χρησιμοποιούνται από την ION. Οι καρποί που εισάγει η εταιρεία είναι πάντα άριστης ποιότητας και ελέγχονται πλήρως ως προς την ποιότητά τους πριν χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή σοκολάτας. Άλλωστε η ΙΟΝ είναι και η μόνη εταιρεία παραγωγής κακάο και σοκολάτας στην Ελλάδα που διαθέτει όλη την διαδικασία παραγωγής – από τον σπόρο του κακάο έως το τελικό προϊόν.

Η νέα αυτή γεύση λοιπόν αποτελεί ένα ευχάριστο νέο για τους chocoholics και όχι μόνο αφού συμπληρώνει την ήδη μεγάλη γκάμα προϊόντων χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς γλουτένη της ΙΟΝ που αποτελείται από τις γνωστές και αγαπημένες γεύσεις, ΙΟΝ Αμυγδάλου και ΙΟΝ Αμυγδάλου Υγείας, ΙΟΝ Γάλακτος και ΙΟΝ Dark Κλασική.

Η σύγχρονη σειρά σοκολατών stevia, αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση από την ΙΟΝ. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν τις γνωστές και πλούσιες γεύσεις της ΙΟΝ, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και με λιγότερες θερμίδες. Τη σειρά σοκολατών ΙΟΝ «χωρίς προσθήκη ζάχαρης» θα την βρείτε σε όλα τα καταστήματα τροφίμων καθώς και σε καταστήματα ψιλικών και περίπτερα.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top