skip to Main Content

Οι τσάντες της Callista της Ελένης Αγιοστρατίτη & της Σύλιας Κωνσταντινίδου το μεγαλύτερο “success story“ – H νέα σειρά του καλοκαιριού

Κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει όμορφη κι ένα από τα αξεσουάρ που την κάνουν να λάμπει σε κάθε της εμφάνιση είναι και οι τσάντες και η Callista Crafts έχει αυτό που αναζητά κάθε γυναίκα, στυλ, φινέτσα και άποψη.

Η Callista Crafts έχει εμπνευστεί το όνομα της από την αρχαία ελληνική λέξη «Κάλλος». Με έμφαση στη λεπτομέρεια και στην ομορφιά του φυσικού υλικού, τα μοναδικά σχέδια από εξαιρετικής ποιότητας δέρμα της Callista Crafts με τις χαρακτηριστικές χειροποίητες ραφές, συνδυάζουν την απλότητα και την κομψότητα που χαρακτηρίζει το brand.

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή της Callista Crafts αντικατοπτρίζει τη ζεστασιά και τη νοσταλγία ενός καλοκαιρινού ονείρου. Τολμηρές, περιπετειώδεις και ρομαντικές δημιουργίες που θα κάνουν κάθε εμφάνισή σας μοναδική.

Μοντέρνα πουγκιά και σακίδια πλάτης, κομψά clutches, mini τσαντάκια για πιο βραδινές εμφανίσεις, όλες τους είναι μοναδικές και ήρθαν σε νέες χρωματιστές αποχρώσεις και μίνιμαλ σχεδιασμό. Βασικότερο όλων όμως είναι η επιλογή από φίνα δέρματα και υλικά πάντα επιλεγμένα από τις ίδιες τις σχεδιάστριες, Ελένη Αγιοστρατίτη και Σύλια Κωνσταντινίδου, όπως οι ίδιες τις οραματίστηκαν όταν ίδρυσαν το brand τον Απρίλιο του 2013. Και αυτή η στόχευση συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Ιδιαίτεροι χρωματισμοί σε αντιθέσεις ανάμεσα στους ψυχρούς τόνους και ζεστές φόδρες από χρωματιστό σουέντ, αποτελούν μία νέα πρόταση για το καλοκαίρι, ξεφεύγοντας με έναν ιδιαίτερο τρόπο από το κλασικό. Η συλλογή της Callista  είναι σίγουρα περιπετειώδης και ξυπνά αισθήματα απόλυτης ελευθερίας, με τον ίδιο δυναμισμό που έχει και το φως του ήλιου, αλλά και το μπλε της θάλασσας.

Η Iconic Collection, με το κλασικό δέρμα που είναι σήμα κατατεθέν του brand, συμπληρώνεται για δεύτερη σεζόν από τις πολυτελείς υφές της σειράς Grace. Πρωταγωνίστρια και φέτος η Tan Collection, με την αρχετυπική tan απόχρωση της Callista, συνδέει την κάθε συλλογή με την άλλη.

Ζωηρό σμαραγδί, βασικό χρώμα στην παλέτα της Callista Crafts, αντανακλά τη λάμψη από τα κρυστάλλινα ελληνικά νερά κάτω από τον ήλιο. Όπως και το φωτεινό πορτοκαλί, που θυμίζει ένα ζεστό απόγευμα του καλοκαιριού. Το παγωμένο γκρι και το βαθύ γαλάζιο του ουρανού είναι εξίσου βασικά χρώματα στα σχέδια της νέας συλλογής.

Δείτε όλη τη συλλογή στο επίσημο site www.callistacrafts.com, στο Facebook ή και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top