skip to Main Content

Μade in Greece τα φυσικά καλλυντικά 25° Α από την Κρήτη: Η πεντοζάλη της ομορφιάς με αγνά βότανα & αιθέρια έλαια

Το όνομα της σειράς Φυσικών Καλλυντικών 25°Α, δηλώνει το γεωγραφικό μήκος της τοποθεσίας που βρίσκεται η Cretan HerbalChem: 25° 16’ Ανατολικά, εκεί -γράφει η ιστοσελίδα τους – που οι αξίες της φύσης συναντούν την επιστήμη και την τεχνογνωσία.

Σε μια μοναδική τοποθεσία ανάμεσα σε ελαιώνες και αμπέλια, που συνθέτουν ένα ιδιαίτερο τοπίο, παράγουν τις πρώτες ύλες και αναπτύσσουν σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια τα Φυσικά Καλλυντικά 25°Α.

Τα εκχυλίσματα και τα αιθέρια έλαια των προϊόντων προέρχονται από τη χλωρίδα της Κρήτης, από τις πιο πλούσιες σε φαρμακευτικά και αρωματικά φυτά στον κόσμο. Καλλιεργώντας και συλλέγοντας τα πολύτιμα φυτά, με σεβασμό στο περιβάλλον, με σύγχρονες τεχνολογίες και με τη χρήση μεθόδων που επιτρέπουν τη διατήρηση των ευεργετικών τους ιδιοτήτων στο μέγιστο, δημιουργούν τη βάση για τη σειρά των καλλυντικών προϊόντων 25°Α. Συνεργάζονται με Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ινστιτούτα & ενισχύουν έτσι την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που διασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητά τους.

“Ο συνδυασμός «Φύση & Επιστήμη» αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας μας στην Cretan HerbalChem και εναρμονίζεται σε κάθε στάδιο παρασκευής των προϊόντων μας, ώστε να σας προσφέρουμε την πιο αγνή και φυσική καθημερινή φροντίδα ομορφιάς.”

Το Facebook των φυσικών προϊόντων 25°Α

Το site της εταιρείας – 25a.gr

Το άρθρο αναρτήθηκε πρώτη φορά στο eirinika.gr στις 25 Απριλίου 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top