skip to Main Content

Αποκλειστικό: Τα Made in Greece Sophia Enjoy Thinking σε 35 χώρες, 365 καταστήματα, 15 μουσεία: Από το Λούβρο ως το βρετανικό New Collection

Τα 3,5 χρόνια της κλείνει η SOPHIA Enjoy Thinking και το γιορτάζει παρουσιάζοντας τη νέα της ολοκληρωμένη και ολοκαίνουρια exclusive συλλογή με τίτλο “Eternal”, πριν καν παρουσιαστεί επισήμως στην έκθεση MAISON & OBJET στο Παρίσι (Paris NordHall 6- Stand N8). Με τον πήχη να έχει τεθεί ψηλά από την αρχή της πορείας της, η SOPHIA μας εντυπωσιάζει για μία ακόμη φορά. Πρωτότυπα, χειροποίητα αντικείμενα με μοναδική φινέτσα που εμπνέονται και αναδεικνύουν τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Η… “Αιώνια” συλλογή είναι μια συνάφεια ιδεών, όπως η ομορφιά και το ύφος, η πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά και ο μοντέρνος σχεδιασμός. Τα σύγχρονα γεωμετρικά μοτίβα και τα αφηρημένα μοτίβα συνοδεύουν ήρωες και θεές, πρεσβευτές της Χρυσής Εποχής της Αρχαίας Ελλάδας, για να διακοσμήσουν τα εξαιρετικά έργα τέχνης de la table και τα είδη ζωγραφικής υψηλής ποιότητας και σχεδίασης.

Η σειρά περιλαμβάνει μοναδικής σχεδίασης διακοσμητικά πιάτα τοίχου, κομψά φωτιστικά, καλύμματα μαξιλαριών, μοναδικά επιτραπέζια σκεύη με γεωμετρικά σχέδια που θα μετατρέψουν κάθε δείπνο σε μία μοναδική ιστορία, ξεχωριστές κούπες, πίνακες, θήκες και τσάντες. Κάθε ένα και μια μοναδική ιστορία, με τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα, τη δική του ομορφιά, το δικό του συναίσθημα.

Για άλλη μία φορά η Sophia Enjoy Thinking δημιουργεί μοναδικά αντικείμενα που υπόσχονται να κατακτήσουν όλον τον κόσμο με την θετική τους ενέργεια και να διαδώσουν τον ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό από άκρη σε άκρη.

Η ιστορία, η ομορφιά, η τέχνη και η φιλοσοφία του πανάρχαιου ελληνικού πολιτισμού συνδυάζονται με την ποιότητα, τα εξαιρετικά υλικά, το μεράκι και τις αυθεντικές πολιτιστικές προτάσεις των σύγχρονων Ελλήνων σχεδιαστών. Μέσα από το ηθικό εμπόριο και τις συνεργατικές διαδικασίες.

Το brand δημιουργήθηκε από την designer Σάντρα Αλευρά το 2014 και με μότο το “Enjoy Thinking” πάει κόντρα στην οικονομική κρίση, έχοντας την πεποίθηση ότι μόνο με την θετική σκέψη, την προσπάθεια και την αγάπη για ό,τι κάνουμε μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο γύρω μας και να διαπρέψουμε. Όλα τα προϊόντα εμπνέονται από τη σοφία των αρχαίων Ελλήνων και χρησιμοποιώντας χρωματικές πινελιές, αρκετές δόσεις χιούμορ και στοιχεία του σύγχρονου τρόπου ζωής, καταφέρνουν να κατακτούν αμέσως τις καρδιές όσων τα συναντούν, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στα 3,5 χρόνια της η SOPHIA Enjoy Thinking έχει ταξιδέψει σε 35 χώρες, έχει φιλοξενηθεί σε 346 καταστήματα και πάνω από 15 μουσεία σε όλο τον κόσμο, έχει δημιουργήσει 6 συλλογές και 7 lookbooks και έχει λάβει ένα διεθνές βραβείο στο design.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και πάντα σταθερός: Να διανείμει όμορφες ιδέες και προϊόντα, ενδυναμώνοντας τις τοπικές οικονομίες αλλά και συνδυάζοντας τους αθάνατους μύθους της Αρχαίας Ελλάδας με τις σύγχρονες τάσεις του lifestyle.

Τα φωτιστικά “Antinoos & Artemis” θα φωτίσουν κομψά ένα χώρο και θα δημιουργήσουν ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό

Τα διακοσμητικά πιάτα τοίχου σε μοναδικά σχέδια μπορούν να συνδυαστούν για να μεταμορφώσουν τον τοίχο σας σε μια εκλεπτυσμένη δήλωση

Απαλά καλύμματα μαξιλαριών κατασκευασμένα από ζακάρ ή ψηφιακά τυπωμένα υφάσματα σε μοντέρνα σχέδια. Τα νέα καλύμματα μαξιλαριών της SOPHIA θα προσθέσουν στυλ σε οποιοδήποτε χώρο. Η παραλλαγή στα σχέδια είναι συναρπαστική από μόνη της, πόσο μάλλον το χρώμα και το υλικό!

Κομψά επιτραπέζια σκεύη διακοσμημένα με γεωμετρικά σχέδια, προσκαλούν όμορφες θεές και ήρωες στο τραπέζι σας μετατρέποντας κάθε δείπνο σε μια μοναδική ιστορία

Η νέα κούπα μαγειρικής της SOPHIA είναι το ιδανικό σκεύος για να σας κρατήσει ζεστούς και για να προετοιμάσετε ατομικές μερίδες σε φούρνο ή φούρνο μικροκυμάτων και σε κεραμική ή ηλεκτρική κουζίνα.

Μια αποκλειστική γκάμα από αξεσουάρ μόδας – τσάντες σχεδιασμένες και κατασκευασμένες στην Ελλάδα από ψηφιακά τυπωμένα και ζακάρ υφάσματα. Η συλλογή εναρμονίζεται με την φιλοδοξία της SOPHIA να δημιουργήσει σχέδια εμπνευσμένα από τα κλασσικά ελληνικά στοιχεία, με μια σύγχρονη πινελιά.

Διαβάστε την συνέντευξη του Sophia Enjoy Thinking που έδωσε στο eirinika.gr. Δείτε περισσότερα για τις συλλογές της εδώ, εδώ, εδώ, εδώ & εδώ.

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της SOPHIA Enjoy Thinking: www.sophia.com.gr καθώς και τις σελίδες της στο Facebook (Sophia), το Twitter (@sophia_concept), το Instagram (sophia.enhoythinking) ή το Pinterest (SOPHIA)

Το άρθρο δημοσιεύθηκε και στο eirinika.gr στις 15 Ιουλίου 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top