skip to Main Content

Vintage Pic: Οι καλλονές Έλενα Ναθαναήλ & Μίρκα Καλατζοπούλου κάνουν το τσιγαράκι τους σε μία καλοκαιρινή βραδιά στα 60s – Η αξεπέραστη φινέτσα & το ταπεραμέντο

Έλενα Ναθαναήλ
instagram/elenasdiary_blog
instagram/elenasdiary_blog

Μία υπέροχη vintage φωτογραφία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από τον λογαριασμό της Έλενας Μακρή, elenasdiary_blog.

Γιατί το Σαββατοκύριακο χωρίς μια vintage φωτογραφία δεν θα πήγαινε καλά!

Στο συγκλονιστικό αυτό στιγμιότυπο φαίνονται οι πανέμορφες Έλενα Ναθαναήλ και Μίρκα Καλατζοπούλου.

Με αξεπέραστη φινέτσα και ταπεραμέντο οι ηθοποιοί κάνουν το τσιγαράκι τους και μοιράζονται τα νέα τους με ενθουσιασμό, στα τέλη της δεκαετίας του 60.

Για την καλλονή Έλενα Ναθαναήλ γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα, το ασυμβίβαστο πνεύμα της, τους θυελλώδεις έρωτες, το ταλέντο και τον τραγικό θάνατο.

Για την Μίρκα Καλατζοπούλου τι γνωρίζετε;

Η Έλενα Μακρή μας διαφωτίζει για ακόμα μία φορά!

«Η Μίρκα έκανε το κινηματογραφικό  της ντεμπούτο το 1955 σε ηλικία 9 ετών στην ιστορική ταινία «Η Δούκισσα της Πλακεντίας». Μαζί με τον αδελφό της Γιάννη Καλατζόπουλο ήταν δύο από τα «παιδιά-θαύματα» του Ελληνικού κινηματογράφου, όμως η ηθοποιός συνέχισε την καριέρα της και ως ενήλικη σε ταινίες όπως το «Κορόιδο Γαμπρέ».

Το 1967 ερωτεύθηκε έναν Γερμανικής καταγωγής επιχειρηματία παντρεύτηκαν, και έφυγαν για την Αμερική, απέκτησαν δυο παιδιά και σήμερα πλέον τέσσερα εγγόνια. Η ηθοποιός επέστρεψε από την Αμερική το 1978 και συνέχισε την καριέρα της με ταινίες όπως το «Καραβάν Σαράι». Σήμερα ζει στην Αρτέμιδα με την οικογένεια της».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top