skip to Main Content

Σαντορίνη, το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα στο Αιγαίο

Σαντορίνη, Θήρα ή Στρογγύλη (παλαιότερη ονομασία). Είναι το νησί που μαγεύει τους επισκέπτες του με το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα, το ομορφότερο στον κόσμο. Κάτασπρες μεγαλοπρεπείς πολιτείες χτισμένες στο χείλος του γκρεμού, γραφικά χωριουδάκια, πλακόστρωτα σοκάκια, εντυπωσιακές εκκλησίες που λούζονται στο φως και μία μοναδική παλέτα χρωμάτων να απλώνονται στον ουρανό θα σε κάνουν σίγουρα να ερωτευτείς αυτό το νησί και να θες να επιστρέψεις ξανά στα στενά της που είναι έτσι φτιαγμένα σαν να έχουν βγει από ταινία.

Οι δημοφιλείς παραλίες του νησιού, Περίσσα και Καμάρι, με μαύρη ηφαιστειακή άμμο, ελκύουν πολλούς τουρίστες όπως και η πασίγνωστη Κόκκινη Παραλία κοντά στο Ακρωτήρι (μία τοποθεσία που επιβάλλεται να επισκεφθούν οι λάτρεις των αρχαιολογικών ευρημάτων).

Θέα από τις λίγες, εκλεκτή κουζίνα, υπέροχες γκαλερί και έντονη νυχτερινή ζωή. Αυτή είναι η Σαντορίνη… Απολαύστε την στο βίντεο που έχει δημιουργήσει η click photography video greece και ο Τόλης Ντέλος.

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την click photography video greece και στο facebook και περισσότερα βίντεο στο You Tube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top