skip to Main Content

Οι όμορφες παραλίες, το ιστορικό κάστρο και οι… Δροσουλίτες – Το Φραγκοκάστελλο είναι ο απόλυτος προορισμός για μία απόδραση από την καθημερινότητα

H απόλυτη απόδραση στο κρητικό Φραγκοκάστελλο για στιγμές απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης.

Το Φραγκοκάστελλο είναι ένας μικρός παραθαλάσσιος οικισμός με λίγα σπίτια και αρκετά δωμάτια και διαμερίσματα για τους τουρίστες.

Είναι γνωστό για το ομώνυμο βενετσιάνικο κάστρο που σώζεται σε πολύ καλή κατάσταση, τις όμορφες παραλίες του και τους Δροσουλίτες, τα φαντάσματα που εμφανίζονται στο Φραγκοκάστελλο το χάραμα κάθε Μάιο.

Η ιστορική περιοχή που έχει γεννήσει αμέτρητους θρύλους και περίεργες ιστορίες, συνεχίζει να αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα όμορφο σημείο της Κρήτης!

Ο Γιάννης Ψαρουδάκης έκανε την καλύτερη επιλογή προκειμένου να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητα και να απολαύσει την απόλυτη ηρεμία στο μοναδικό αυτό κρητικό τοπίο. Μια αξέχαστη διανυκτέρευση με όλα τα απαραίτητα, σκηνή, μεζεδάκια και φυσικά ελληνικός καφές για το πρωινό ξύπνημα πλάι στο κύμα. Στην συνέχεια σειρά είχε η επίσκεψη στο κάστρο που κάθε καλοκαίρι αποτελεί αξιοθέατο για χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή των Σφακίων. Απολάυστε την απόδραση στο βίντεο!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top