skip to Main Content

Μυλοπόταμος Πηλίου: Κοντά στη Τσαγκαράδα, σε καταπράσινο τοπίο με κατάλευκα βότσαλα & γαλανά νερά

Τις πιο απίθανες στιγμές της ζωής σας θα τις ζήσετε στον Μυλοπόταμο Πηλίου. Ο Μυλοπόταμος είναι από τις πιο φημισμένες παραλίες της Ελλάδας. Έχει κερδίσει γαλάζιες σημαίες και έχει φωτογραφηθεί από πολλά διεθνή περιοδικά.

Είναι μια γραφική παραλία, με κρυστάλλινα νερά πνιγμένη μέσα στο πράσινο. Έχει άμμο και βοτσαλάκια και είναι μια πραγματική όαση για τους τυχερούς που απολαμβάνουν εκεί τις βουτιές τους ή και μία μικρή βόλτα.

Ουσιαστικά μιλάμε για διπλή παραλία που χωρίζεται στα δύο από έναν τεράστιο βράχο με μια τρύπα-στοά στο κέντρο του, ο οποίος προσφέρει προστασία από τον αέρα και σκιά για τον ήλιο.

Σ’ αυτόν τον βράχο υπάρχει και αναρριχητικό πεδίο για τους λάτρεις του αθλήματος. Αν βρεθείτε εκεί, θα απολαύσετε εκπληκτικό, μεσογειακό φαγητό και φιλοξενία στα ταβερνάκια της ευρύτερης περιοχής.

Όλοι έχουμε συνδυάσει το Πήλιο με τα κρύα και ξέρουμε ότι είναι ένας φημισμένος χειμερινός προορισμός, όμως τέτοια μέρη σαν τον Μυλοπόταμο κάνουν το Πήλιο ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές και γίνεται αγαπημένος πόλος έλξης για όσους θέλουν να γνωρίσουν τα μυστικά του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top