skip to Main Content

Made in Greece o Τζακ Ζαμπακίδης – Ο Ελληνοκύπριος συνιδρυτής της εταιρείας κοσμημάτων “D. Louise” – “Δεν φοβάμαι να αποτύχω – Οι αποτυχίες με έφεραν στο σήμερα”

Τζακ Ζαμπακίδης

Ελληνικό “χρώμα” έχει και φέτος η ευρωπαϊκή λίστα του Forbes με τους “30 κάτω των 30”.

Μεταξύ των πρωτοπόρων που ξεχώρισαν σε διάφορους τομείς της επιχειρηματικότητας, της τέχνης, της επιστήμης και της κοινωνίας, τρεις νέοι με ελληνική καταγωγή κατάφεραν να κερδίσουν από μια θέση στην περίφημη λίστα για το 2024.

Ο ένας από αυτούς τους τρεις είναι ο 27χρονος Τζακ Ζαμπακίδης (Jack Zambakides), ο οποίος διακρίθηκε στην κατηγορία “Λιανεμπόριο και Ηλεκτρονικό Εμπόριο”. Όπως δήλωσε ο κ. Ζαμπακίδης στο Capital.gr, ο παππούς του ήταν Ελληνοκύπριος, ενώ ο ίδιος δεν έχει ζήσει ποτέ στην Ελλάδα.

Ο Τζακ Ζαμπακίδης, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Ρέντινγκ, συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Forbes για την επιτυχημένη εταιρεία κοσμημάτων “D. Louise” με έδρα το Λονδίνο, που έχει συν-ιδρύσει με την Ολίβια Τζένκινς.

Από το 2021 που ίδρυσαν την D. Louise, οι δυο τους έχουν πουλήσει περισσότερα από 350.000 κοσμήματα – από χρυσά σκουλαρίκια μέχρι κολιέ – σε περισσότερους από 100.000 πελάτες, κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Η εταιρεία αναμένει τα έσοδά της να ξεπεράσουν τα 11,5 εκατομμύρια δολάρια το 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top