skip to Main Content

Vintage pic: Αλίκη Βουγιουκλάκη & Δημήτρης Παπαμιχαήλ βαφτίζουν το γιό τους στην Τήνο – Νονοί, Φιλοποίμην & Τζέλλα Φίνου – Το αξεπέραστο style της star

Αλίκη Βουγιουκλάκη
instagram/elenasdiary_blog
instagram/elenasdiary_blog

Να μια vintage φωτογραφία για να ξεκινήσει όμορφα το Σάββατο μας!

Μας την χάρισε το προφίλ της αγαπημένης μας, Έλενας Μακρή, elenasdiary_vlog.

Τον Ιούνιο του 1970 η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, οι μεγάλοι σταρ του ελληνικού κινηματογράφου βάφτισαν το μοναχοπαίδι τους, τον Γιάννη.

Ο Γιάννης είχε τους πιο διάσημους νονούς της Ελλάδας!

Ο λόγος για τον μεγάλο κινηματογραφιστή Φιλοποιμένα Φίνο και την πολύ αγαπητή γυναίκα του την Τζέλλα.

Να σημειωθεί πως η Αλίκη είχε δυσκολευτεί πολύ να αποκτήσει παιδί και είχε κάνει τάμα στην Παναγία της Τήνου πριν καταφέρει να μείνει έγκυος και έτσι το μυστήριο τελέστηκε στην Μεγαλόχαρη.

Η άφιξη του ζευγαριού και των διάσημων νονών στο νησί προκάλεσε αίσθηση,  με τους κατοίκους να τους υποδέχονται πανηγυρικά.

Κοιτάξτε το αξεπέραστο στιλ της μαμάς του Γιάννη, αλλά και τη νονάς του!

Διαβάστε ακόμα: Vintage video: Η συγκινητική κατάθεση ψυχής της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη από το μακρινό 1976 – «Είμαι ένα τραγικό πρόσωπο, θα μείνω μόνη στη ζωή»

Για την ιστορία, στις 18 Ιανουαρίου 1965 η Αλίκη Βουγιουκλάκη παντρεύτηκε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, συμφοιτητή της στη Δραματική Σχολή, ο οποίος –όπως η ίδια εξομολογήθηκε αργότερα– ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. 

Κουμπάροι ήταν ο Βίκτωρ Μιχαηλίδης, ο Θεοφάνης Δαμασκηνός και ο Δημήτρης Μακρίδης. Το γλέντι που ακολούθησε άφησε εποχή. Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν σε πολλά κινηματογραφικά και θεατρικά έργα, από τα πιο εμπορικά και πετυχημένα στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου.

Στις 4 Ιουνίου 1969 γεννήθηκε ο γιος τους, Γιάννης. Στις 5 Ιουλίου 1975 οι δύο ηθοποιοί πήραν διαζύγιο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Διαβάστε ακόμα: Σπάνιο vintage ντοκουμέντο: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο νοσοκομείο με γυναικολογικά προβλήματα – Στο πλευρό της ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top