skip to Main Content

Μade in Greece & η Mac Craving; Ναι με την Σίλια Κριθαριώτη να υπογράφει το νέο χρώμα κραγιόν- Ροδοκόκκινα μάγουλα & δαγκωμένα χείλη

Τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου, επίσημη ημέρα κυκλοφορίας της συλλεκτικής συσκευασίας MAC X Celia Kritharioti σε όλα τα καταστήματα MAC και η Σίλια Κριθαριώτη υποδέχτηκε στο ιστορικό ατελιέ της οδού Δαιδάλου εκπροσώπους του Τύπου για να γιορτάσουν μαζί το σημαντικό αυτό ορόσημο.

Fashion Bloggers, Beauty Editors και στελέχη των εμπορικών τμημάτων των μεγαλύτερων περιοδικών και online Μέσων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το προϊόν και να απολαύσουν ένα μεσημέρι με Craving νότες και χαρούμενη διάθεση.

 

Η Σίλια Κριθαριώτη είναι η πρώτη Ελληνίδα σχεδιάστρια, με την οποία συνεργάζεται η MAC. «To Craving Lipstick ξυπνά αναμνήσεις παιδικής αθωότητας: ροδοκόκκινα μάγουλα και δαγκωμένα χείλη. Είναι φυσικό χρώμα, ευκολοφόρετο και ταιριάζει σε όλα τα looks.

Το όνομα από μόνο του (Craving) θυμίζει την επιθυμία και την πρόθεση να φιλήσεις τα χείλη που το φορούν! Λατρεύω αυτό το χρώμα και το φοράω συνέχεια!», δήλωσε η σχεδιάστρια.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ο χώρος είχε προετοιμαστεί κατάλληλα: στήθηκαν τα MAC boudoirs όπου οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο προϊόν από τα χέρια των έμπειρων MAC Make Up Artists και το illustration της συσκευασίας με τα κόκκινα χείλη και τα πόδια κοσμούσε τους τοίχους.

Τα κεριά Jo Malone αρωμάτιζαν ιδανικά τον χώρο ενώ τις μεγάλες ροτόντες στόλιζαν συνθέσεις με παιώνιες και φράουλες.

Highlights του γεύματος ήταν το art de la table που επιμελήθηκε η Σίλια Κριθαριώτη, τα χειροποίητα μπισκότα- κόκκινα χείλη και το dessert, το οποίο ήταν επίσης στο σχήμα των χειλιών που κοσμεί τη συλλεκτική συσκευασία MAC X Celia Kritharioti.

H MAC General Brand Manager MAC Balkans, Κατερίνα Κιάσσου δήλωσε: «Είναι χαρά και τιμή μας να συνεργαζόμαστε με τη Σίλια Κριθαριώτη καθώς μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία: τόσο η MAC όσο και η Σίλια αντιμετωπίζει την κάθε γυναίκα ως ξεχωριστή προσωπικότητα.

Αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητα και την ομορφιά.

Οι δημιουργίες της Σίλιας είναι έργα τέχνης και πολλές σημαντικές γυναίκες στον κόσμο επιλέγουν Celia Kritharioti στις εμφανίσεις τους στα red carpets των μεγαλύτερων events του πλανήτη.

Η συλλεκτική συσκευασία κυκλοφορεί ήδη σε όλα τα καταστήματα και στο online shop της MAC: http://bit.ly/MACXCeliaKritharioti

 

Το άρθρο αναρτήθηκε και στο eirinika.gr στις 17 Ιουνίου 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top