skip to Main Content

Όταν ο “ερασιτέχνης” δημιουργεί αριστουργήματα- Οι υπέροχες φωτογραφίες της Ελένης Σιάμη αποθεώνουν το ελληνικό τοπίο! (ΦΩΤΟ)

Ερασιτέχνης θα πει αυτός που αγαπά μια τέχνη, (Έρως+ τέχνη). Και δεν είναι λίγες φορές που από “ερασιτέχνες” βλέπουμε αριστουργήματα.

Καθόλου τυχαίο βέβαια γιατί όταν αγαπάς κάτι βάζεις “ψυχή”, μεράκι , πάθος, οπότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι καλό.

 

Κάτι τέτοιο συμβαίνει με την κυρία Ελένη Σιάμη. Δεν είναι επαγγελματίας φωτογράφος αλλά οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram είναι μαγευτικές.

Όπως λέει η ίδια αντλεί έμπνευση από τα ταξίδια που είναι το χόμπι της, και ότι όμορφο συναντάει της αρέσει να το “αποθανατίζει” ( ή να το “αποθεώνει”) θα λέγαμε, με το φακό του Smartphone της.

Η κυρία Σιάμη λοιπόν περιηγείται στις όμορφες γωνιές της Ελλάδας και τις φωτογραφίζει, χαρίζοντας τους τη “δόξα” που τους αξίζει.

Οι αντανακλάσεις του φωτός στο νερό, τα υπέροχα παλιά παραδοσιακά κτίρια, που σαν να “σου μιλάνε” για να μοιραστούν μαζί σου τις ιστορίες που κρύβουν οι τοίχοι τους, τα υπέροχα χρώματα του ουρανού το δειλινό, τα παιχνίδια του αέρα με τα φύλλα, τα επιβλητικά τοπία, γίνονται “καμβάδες” που θα ζήλευε κι ένας μεγάλος ζωγράφος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι φωτογραφίες της είναι τόσο όμορφες που πολλές επαγγελματικές σελίδες ταξιδιού στο Instagram, τις κοινοποιούν.

Η Ελένη Σιάμη είναι παντρεμένη και τα τελευταία 15 χρόνια ζει και εργάζεται στις Σέρρες.

Εμείς της ευχόμαστε να κάνει πολλά- πολλά ταξίδια και να συνεχίσει να “ότι αγαπά να το αποθεώνει” με το φακό της.

Σαν γνήσια “ερασιτέχνης”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top