skip to Main Content

«Ενάλιον» για αυθεντική ελληνική κουζίνα & δροσερά cocktail με θέα το γαλάζιο της Ύδρας

Το bar-restaurant «Ενάλιον», στην παραλία του Βλυχού στην Ύδρα, είναι μία εξαιρετικη πρόταση για ένα ένα γευστικό ταξίδι σ’ένα ευχάριστο χώρο, με κεφάτη ατμόσφαιρα και θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για χορταστικό πρωινό, καφέ ή γεύμα σε ένα καθαρά νησιωτικό περιβάλλον, αφού μπορείτε να περάσετε μια ολόκληρη ημέρα με θέα στα καταγάλανα νερά του Σαρωνικού, χωρίς να καταλάβετε καν πως περνάει η ώρα.

Το «Ενάλιον» σας περιμένει να απολαύσετε τα μοναδικά του πιάτα που είναι μαγειρεμένα με μεράκι, γνώση και εξαιρετικές πρώτες ύλες. Τόσο τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που μοσχοβολούν ιώδιο όσο και τα φρεσκότατα κρέατα και λαχανικά επιλέγονται με προσοχή.

Η διάθεση για την νοσταλγική σπιτική παράδοση δίνουν στις γεύσεις του «Ενάλιον» την αυθεντικότητα της καλής ελληνικής κουζίνας που θυμίζει και λίγο καλό μαμαδίστικο φαγητό.

Ο μαγικός συνδυασμός των νόστιμων πιάτων που προτείνονται με φιλικό χαμόγελο, το όμορφο περιβάλλον και ακόμα οι φιλικότερες τιμές, είναι ένας σοβαρός λόγος για να γίνει το στέκι σας στην Ύδρα.

Και για όσους θέλουν να απολαύσουν τον καφέ τους, ένα ποτό ή ένα δροσερό κοκτέϊλ, το «Ενάλιον» είναι πάλι εκεί για να ικανοποιήσει τα γούστα τους.

Η φιλική ατμόσφαιρα και η άμεση εξυπηρέτηση συγκαταλέγονται στα δυνατά σημεία του μαγαζιού. Αλλά εκτός από απλές στιγμές χαλάρωσης με ένα γεύμα, καφέ ή ποτό το «Ενάλιον» είναι μία εξαιρετική πρόταση και για όσους σκέφτονται να παντρευτούν, αφού αναλαμβάνει τη διοργάνωση του γαμήλιου πάρτι, με τον χώρο να διατίθεται και για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες: enalion-hydra.gr
Βλυχός – τηλ: 22980-53455

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top