skip to Main Content

Made in Greece το λικέρ Mastic Tears Χίου: Κλασσικό, με λεμόνι & dry, φουλ αρωματικό & σε ένα μπουκάλι – «κόσμημα»!

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο άρωμα και στη γεύση ενός λικέρ μαστίχα που ξυπνά τις αισθήσεις και αποτελεί μία υπέροχη επιλογή για κέρασμα σε φίλους; Κανείς και σίγουρα όχι εμείς, που λατρεύουμε αυτό το άρωμα.

Μία τέλεια πρόταση λοιπόν από εμάς για εσάς είναι το Mastic Tears, ένα εξαιρετικό και μοναδικό λικέρ, που έχει τη γεύση και το άρωμα της μαστίχας Χίου! Σε τρεις υπέροχες γεύσεις, classic, with lemon και dry μπορείτε να το απολαύσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Αυτό προϊόν γίνεται από την απόσταξη μόνο από τα δάκρυα της lentiscus var Μαστιχόδενδρο Pistacia Chia. Πέραν της υπέροχης γεύσης, το λικέρ εσωκλείεται σε ένα υψηλής αισθητικής μπουκάλι. Η σχεδίασή του είναι εμπνευσμένη από το μαύρο και το άσπρο γεωμετρικό διάκοσμο των προσόψεων των κτιρίων απο τα Μαστιχοχώρια, όπως το Πυργί.

Αυτό το κομψό, αρωματικό, δροσιστικό λικέρ μαστίχας φέρνει επανάσταση στις αισθήσεις και τον ουρανίσκο. Δίνει μια γλυκιά και δροσερή επίγευση.

Μπορείτε να απολαύσετε διατηρηρώντας το καλά παγωμένο σαν σφηνάκι, προσθέστε το σε κοκτέιλή ως ένα μετά το δείπνο χωνευτικό ποτό.

Οι τρεις μοναδικές γεύσεις

Classic: Η κλασσική αρωματική γεύση από απόσταγμα μαστίχας με το κομψό μπουκάλι. Έχει γλυκιά & δροσερή επίγευση. Πίνεται παγωμένο, σε σφηνάκι ή κοκτέιλ & μετά το φαγητό.

With lemon: Εκλεκτό και αρωματικό, λικέρ μαστίχας με λεμόνι και δροσερή επίγευση, που φέρνει επανάσταση στις αισθήσεις. Πίνεται παγωμένο, σε σφηνάκι ή κοκτέιλ & μετά το φαγητό.

Dry: Αυτό το μοναδικό ποτό παράγεται αποστάζοντας τα δάκρυα μαστιχόδεντρων Pistacia lentiscus var. Chia, πολύτιμα εδώ και αιώνες. Ξηρό, με κομψό αλλά έντονα αρωματικό χαρακτήρα, με προϊόν απόσταξης μαστίχας, ιδανικό για κοκτέιλ σε απίθανους και πρωτόγνωρους συνδυασμούς. Απολαύστε το και σκέτο, παγωμένο πριν ή και μετά το γεύμα.

Πίσω από τη δημιουργία του Mastic Tears βρίσκεται η ποτοποιία ΕΒΑ Α.Ε. με έτος ίδρυσης το 1995 στη Μυτιλήνη, από τους αδερφούς Πατρικόπουλοι. Η εξέλιξη της ποτοποιίας βασίζεται στην εμπειρία και το μεράκι της οικογένειας στον κλάδο παραγωγής και εμπορίας τροφίμων και ποτών, η ιστορία της οποίας ξεκινάει από την μακρινή Πέργαμο με τις ανατολίτικες συνταγές, τα πολίτικα αρώματα και πρώτες ύλες. Σήμερα, η τρίτη γενιά συνεχίζει δυναμικά ισορροπώντας ανάμεσα στην παράδοση και τη σύγχρονη τεχνολογία.

Στις εγκαταστάσεις της ποτοποιίας, στεγάζονται σύγχρονοι αποστακτήρες και μηχανήματα εμφιάλωσης υψηλών προδιαγραφών, ένα άρτια εξοπλισμένο χημείο και το Μουσείο Ούζου.

Χτίζοντας σταθερά την ταυτότητα των προϊόντων της, η ΕΒΑ αποτελεί ένα δυναμικό brandname στον κλάδο της απόσταξης και εμφανίζεται ανάμεσα στις δέκα ταχύτερα αναπτυσσόμενες της χώρας. Η δυναμική της αντανακλάται και στην εξαγωγική της δραστηριότητα που μετρά 22 χώρες διανομής. Η σειρά ούζων και λικέρ βρίσκεται σε μεγάλα δίκτυα καταστημάτων λιανικής και χονδρικής πώλησης και στα Hellenic Duty Free shops.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, στο facebook και στο instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top