skip to Main Content

Μade in Greece οι τσάντες Miss Polyplexi: Φτιαγμένες στο χέρι, σε κομψά σχέδια γίνονται το must του καλοκαιριού, αλλά & του φθινοπώρου που έρχεται!

Με την πρώτη τους εμφάνιση στην αγορά, πριν από έναν χρόνο περίπου, έκλεψαν τις εντυπώσεις. Είναι όλες τους ποιοτικές, 100% χειροποίητες και μοναδικές, αφού κάθε σχέδιο που δημιουργείται αγαπιέται από τις γυναίκες μονομιάς!

Οι MISS POLYPLEXI πλεκτές τσάντες είναι αυτές που θα απογειώσουν τις ενδυματολογικές σου επιλογές χειμώνα καλοκαίρι, πρωί και βράδυ, στη δουλειά και το ποτό, καλύπτοντας έτσι κάθε σου ανάγκη.

Μοναδικές ποιοτικά, μοναδικές και σχεδιαστικά, αφού μπορείς αν θέλεις να επικοινωνήσεις με την ίδια την Miss Polyplexi κι εκείνη θα αναλάβει να πλέξει τη δική σου τσάντα κατά αποκλειστικότητα, σε μέγεθος, χρώμα και σχέδιο της προτίμησής σου!

Όλες οι τσάντες φτιάχνονται στο χέρι από ιδιαίτερα και πολύ ποιοτικά υλικά σε πρωτότυπους συνδυασμούς.

Επιλέγονται τα πιο “in-fashion” χρώματα και σχέδια, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας και τις ανάγκες της κάθε εποχής ή περίστασης. Και εκτός από τσάντες η Miss Polyplexi έχει αρχίσει να σχεδιάζει και τα πρώτα της σανδάλια!

Η νέα συλλογή για το φθινόπωρο-χειμώνα διαθέτει μοναδικές τσάντες στα πιο μοντέρνα χρώματα και σχέδια!

Όποια ενδυματολογική εμφάνιση κι αν επιλέξεις να κάνεις, απογείωσέ την κρατώντας τη δική σου μοναδική χειροποίητη τσάντα MISS POLYPLEXI!

Βρες τις τσάντες MISS POLYPLEXI και κάνε την παραγγελία σου στο facebook ή το instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top